Aanspreekpunt integriteit - KFC Walem

Aanspreekpunt integriteit

Aanspreekpunt integriteit

Aanspreekpunt integriteit


Hallo, mijn naam is Daniëlle Crauwels.
Sinds het seizoen 23-24 ben ik, samen met Yannick, het aanspreekpunt integriteit van voetbalclub KFC Walem. Je kan bij mij terecht als speler, trainer, ouder of vrijwilliger als je een vraag, vermoeden of te maken hebt met pesten, (seksueel) grensoverschrijdend gedrag, geweld, discriminatie,… .

Je kan me mailen via crauwels_d@telenet.be als je zelf hiermee te maken hebt of als je tijdens het trainen/spelen
activiteiten of handelingen gebeuren waar jij je niet goed bij voelt, dan bespreken we dit in alle vertrouwen.

Als Club API behandeling ik je melding in alle discretie en wil ik je advies geven bij mogelijke verdere stappen of doorverwijzingen. Bij het overtreden van de reglementen behoud de club zich het recht personen de toegang tot de faciliteiten te weigeren.

Danille.png
   

 

IMG_8008.png Hoi! Mijn naam is Yannick.
Sinds het seizoen 23-24 ben ik, samen met Daniëlle, het aanspreekpunt integriteit van voetbalclub KFC Walem. Concreet betekent dit dat wij jullie linkerhand zijn bij alle vragen of interne problemen binnen de club.

Als clubAPI proberen wij een gezonde en sportieve omgeving te vormen binnen de club door objectief en discreet te oordelen over ethische dilemma's tussen alle leden en supporters van KFC Walem. 

Aangezien ik mij dit jaar zeer weinig in België zal bevinden, raad ik het aan om bij problemen zoals discussies, pesten, chantage of grensoverschrijdend gedrag mij te mailen op yannick.lauwers58@gmail.com of door mij te bellen of te sturen via Whatsapp.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!