COVID-19 Registratie

Waarom vragen we dit?
De Nationale Veiligheidsraad heeft op 23 juli 2020 beslist dat horecazaken en sportkantines de aanwezigheid van hun gasten moeten noteren. Dit komt er niet zomaar: de COVID-19 pandemie woedt opnieuw in volle hevigheid en dit is slechts één van de genomen maatregelen om jou, je familie, vrienden en andere bezoekers beter te kunnen beschermen. Dit is omwille van jouw en hun gezondheid zodat iedereen nog kan doen wat die graag doet: namelijk zijn sport beoefenen!


Wat gebeurt er met je gegevens?

We begrijpen dat je bezorgd bent om de verwerking van je persoonsgegevens. We verwerken de gegevens in opdracht van het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid. De gegevens worden bijgehouden met een duurtijd van 14 dagen, waarna die onherroepelijk worden vernietigd. Enkel in het geval van een vastgestelde besmetting, worden jouw gegevens verder gecommuniceerd naar de bevoegde overheidsdiensten. In geen geval gebruiken we je gegevens voor marketing- of andere doeleinden dan tracing in het kader van de COVID-19 pandemie.


Waar kan ik terecht met vragen?
Heb je hierover vragen, dan staat het jeugdbestuur u ter beschikking!

Belangrijk:

Met het invullen van dit formulier ga ik akkoord met de gegevensverwerking onder artikel 6, c van de GDPR) en het relevante Ministerieel Besluit.

Het is belangrijk dat je dit formulier correct invult, je helpt immers mee aan een coronavrije samenleving.
Je telefoonnummer of je e-mailadres is verplicht.

COVID-19 Registratieformulier* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!